måndag, augusti 10, 2009

Adopterade av Piplisa


Tillåt mig presentera en nykomling i vårt ofrivilliga zoo. Jag kallar henne Piplisa, Mjaaaauuuuuuuuuuuu! Vi tror denna kattfröken tillhörde grannen som helt plötsligt försvann - speldjävulen tog huset. Någon måste hon i all fall bott hos innan hon bestämde sig för att göra vårt gamla hem till sitt. Vi blir inte av med henne, så vi har gett upp och ger henne mat. Mjaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu skriker Piplisa och smaskar glatt i sig kattmaten. Hon är så sanslöst kelsjuk att hon slår knut på sig själv och håller på att fälla mig när hon glider runt mina fötter. Ikväll kommer hon bli förtvivlad och förmodligen mjaua ännu mer. Vi måste låsa in henne från klockan 21. Hon och Jack ska till veterinären imorgon, det är dags att kastrera. En katt och en hund i samma bil, det blir en intressant resa till veterinärkliniken i Chalong.

5 kommentarer:

  1. Fast Piplisa var väldig söt. Var glad att hon äter kattmat, det gör visserligen Felix också, men tyvärr mer än så. Besök min blogg: www.orjas.travelblogg.se och läs om Felix huvudjägaren :-)

    SvaraRadera
  2. Ja, med taxarna hade det inte gått så jag håller tummarna/S

    SvaraRadera
  3. Katter är ju liksom ett kapitel för sig själva, de bara bor hos en. Inte som en hund, utan på sina egna premisser, men charmiga är dom. Våra tre katter är för dagen i flyttagen, de har redan flyttat in i nya lägenheten. Verkar som de trivs. Ha så mysigt med "Piplisa".

    SvaraRadera
  4. En riktigt söt Piplisa. När en katt kommer och vill flytta in ska man känna sig hedrad, utvald. Vad blir nästa djur i ditt lilla zoo tro?

    SvaraRadera
  5. Lotta, ja Felix var en hemsking, men snygg!

    Susanna, vi har buroch det gick bra. Blogar om det senare.

    Åsa, Vi har det mysigt, men Mikr undra om vi är galna... en katt hemma!!

    Suss, vi undrar också ;-)

    SvaraRadera