tisdag, juni 09, 2009

Paraply behövs på Phuket - för solen!

Här hade jag ställt in mig på att det skulle bli regn och rusk, monsunperioden på Phuket ska vara blöt. Men det är bara solsken hela tiden, så paraplyet kommer till användning som solskydd! Bilden tog jag i morse när jag kom hit till. Det är jättebra att det inte regnar eftersom telefonbolaget inte klarat av att dra in någon ledning i nya huset än. Jag får åka till jobbet i gamla huset och kommer nog få göra så i flera månader framåt.

Med tanke på det är det kanske tur att vår renovering av gamla huset, som ska bli Malee Gardens familjehus, går i thaifart. Vi fixar pö om pö, eller "sakta men säkert" som Ging säger. Jag är mer åt hållet "snabb som attan" så "sakta men säkert" är en bra tålamodsövning för mig ;-) Nu är i alla fall sovrummet tomt. Det ska bara spacklas och målas. När det blir klart? Tja... vi gör det sakta men säkert!


2 kommentarer:

  1. Världen är skruvad..i norr säger man att den månad det regnar mest nu är maj...september är god tvåa. Däremellan kan man njuta härligt väder..

    Thailand under regnperiod är nästan bättre än vintern..det är i vart fall vackrare..

    Hälsningar från Sveriges vackraste stad-Jönköping. Här är det nu irländskt grönt..:)

    SvaraRadera
  2. Fotavtryck, ja värkden är skruvad... om Jönköping är sveriges vackraste stad, hahaha! Jag är förvånad över vad trevligt det är lågsäsong, håller med dig - det är nästan bättre än vintern!

    Ha det så bra på er svenska semester!

    SvaraRadera