söndag, juni 07, 2009

Hemma på kullen


Nu är det mesta flyttat, till och med hundarna har flyttat in i nya huset på kullen. Dom och Ging har bott kvar i gamla huset tills igår. Mike och Jack är lite konfunderade men första natten gick bra i alla fall. Ging kopplade ihop sladdar hela natten, så han kommer nog sova hela söndagen.

Det är otroligt skönt där uppe på kullen, fast ännu bättre vore det om det fanns vatten i poolen. Jag såg att vattnet sjönk för snabbt, kallade in poolföretaget för att kolla. Vi har ett läckage i ett filter om jag förstod dom rätt. Dom tömde poolen och sa: Vi kommer strax tillbaka och fixar detta! See you! Men sett dom har vi inte gjort. Dom har nu varit osynliga i en vecka - och jag är sur - vi har solsken och hett varje dag, vill bada juuuuu! Ger mig attan på att när poolen blir fixad kommer regnet...

2 kommentarer:

  1. Förmodligen så kommer ni när poolen blivit hel igen att nedkalla regn över Thailand, det tror jag nog. Iveckan var jag med om en intressant stund, min kära kollega Siw hade i flytten hittat några gamla Året Runt med en följetong som hette "Sommarlov". Det var intressant läsning, men särskilt bilderna var roliga.

    SvaraRadera
  2. Nämen va kul! Det skull jag vilja se - fast vi har dom säkert hemma i gömmorna också! Har för mig att jag fotograferade en hel del till den serien.

    SvaraRadera