fredag, juni 19, 2009

Glad midsoooooommar!

Våra gäster på Malee Garden ropar GLAD MIDSOOOOOOMMAR... tror jag i alla fall. Det låter mest pip - piiip - piiiiiiiip! Tur vi inte har betalande gäster just nu, så våra snyltgäster kan bo i lugn och ro. Dom yttepytte små två gaphalsarna bor i palmen på balkongen i Malee Gardens lägenhet nummer ett!
GLAD MIDSOMMAR hälsar Ging & Malee från soliga Phuket!

8 kommentarer:

  1. Glad midsommar till er därborta i sol och värme.
    Här har varit en rätt normal midsommar afton för Sverige: sol,regn och lite moln och nu på em ett sjuhelsikes åskväder!!!

    SvaraRadera
  2. Godmorgon! Jag önskar er god fortsättning från oss i Sunnersta. Här är klockan 06.21 och jag är på väg att följa Åsa till jobbet i Runemo. Ni vet en sådan bra ide man bara får på midsommarnatten, och nu är det den kranka morgonen efter. Men det skall bli ganska kul, hoppas att ni har något roligt framför er idag med. Kram.

    SvaraRadera
  3. Glad Midsommar tillönskas från ett Sverige med både regn och sol.

    Lycka till med allt stök med nya och gamla hus!

    SvaraRadera
  4. Lena, ja det lät precis som vanligt ;-)

    Åsa, ajaj - det är lätt att lova mitt inatten ;-)

    Annika, detsamma önskas härifrån. Ni får se va bra det blir!

    SvaraRadera
  5. NU har värmen kommit till oss!
    Kanske är den borta imorgon? eller inte? Hur som har vår första semesterdag innehållit köksjobb inne för Stickan och trädgårdsjobb ute för mig. Bra fördelningen, tycker jag.

    Härligt att ni kommit in i nya huset, med pool och allt. Jag ser ju att ni också är med i Timellträsket. Rätt kul men inte lika lätt som det verkar.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Rakel, skönt att ävenni fått värme till slut! Det bor en liten Timell i oss alla - så jag har roligt ;-)

    När är ertkök klart? Stickan verkar åkt på ett evighetsarbete...

    Kram

    SvaraRadera
  7. Nu har jag fått tillbaka min friska röda kulör jag hade i Thailand. Här är det näst intill obamhärtigt varmt så Lena, Annika Sjökvist och jag ligger på Kolbotten. Vi har även varit ner i det iskalla vattnet idag, trots kylan så var det nästan skänt, men bara nästan. Ha det, kram!

    SvaraRadera
  8. Du badar?! Då är det varmt! Kram!

    SvaraRadera