onsdag, juni 24, 2009

Festival gav klent resultat


En del av trädgården är klar! Muren på högra sidan är färdigmålad och färdigplanterad. Inramad med stenar i olika fasoner blev det riktigt fint tycker jag. Till vänster ser du hur det såg ut innan vi satte igång uppsnyggningsarbetet. Nedanför hur det ser ut idag - visst är det lite skillnad? Idag börjar Joy måla den andra sidan av muren.

I förrgår var jag och Ging på festival i Rawai. Liten, sympatisk festival för lokalbefolkningen - priserna var därefter. Vi köpte varsina shorts, som visserligen är fula som stryk, men bekväma ;-) för 29 baht styck + ett par skor åt mig för 69 baht.

Så långt så bra. Vi lekte lite, vann en söt mjukishund som hade varit billigare att köpa men vi hade skoj under tiden vi kastade pil, sten och gissade på nummer.

Sedan lade oss till bord på en mysig restaurang vid vattenbrynet. Det skulle vi inte gjort! Redan på natten fick Ging feber, jag insjuknade framåt morgonkvisten. Det är vid såna tillfällen man önskar att man hade två badrum... För mig gick det i vågor, några timmar mådde jag okej, sedan var det kört igen. Men idag mår jag mycket bättre, Ging sover fortfarande - han hade mer feber än jag och var alldeles grå i ansiktet igår. Man undrar vad dom diskat i och med, vi åt nämligen olika rätter!


4 kommentarer:

  1. Åh, vad fint det blivit! Tycker synd om er som varit/är magsjuka, det är för j*vligt....

    SvaraRadera
  2. Det blev verkligen skillnad.
    Stackars er! Jag hoppas att ni har piggat på er.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Väldigt snygg mur! Hoppas ni har kryat på er, magsjuka i sig är ytterst otrevligt, dessutom ett badrum och värme på det. Jag lider verkligen med er.

    SvaraRadera
  4. Lotta, Brita & Åsa. Piggare men inte helt okej. Förmodligen måste jag ta lite bakteridödande medicin. Ging är piggare nu, tror han som är så smal och har så snabb omsättning i kroppen blir dundersjuk och snabbare frisk (verkar så iaf).

    Kram

    SvaraRadera