torsdag, juni 18, 2009

Ett rum nästan klart!


Efter månader av låååångsam renovering går det helt plötsligt sanslöst snabbt! Första sovrummet är klart, ska bara fixas till med konst, gardiner och sånt som gör det mysigt. Mina hantlangare Joy & Ging tycker absolut att elefanten ska sitta där ovanför sängen och att jag inte ska såga i den... Jag tror dom har rätt.

Nu lämnar vi detta rum åt sitt öde en stund. Jag går in och tittar till det och tänker med jämna mellanrum. Då får själva designen tid att mogna i huvudet innan jag skruvar upp tavlor och sånt. Chang står just nu på en stege i köksdelen och målar taket där. Joys make, mannen som renoverar turbofart, kallas Chang. Jag kan för mitt liv inte fatta hur dom håller isär alla dessa Chang! Chang betyder reparatör eller hantverkare. Vi har byggt en del - så jag har presenterats för massor av Herr Chang! Även Joy kallar sin make för Chang och på gården där dom bor vet jag att det bor ett tiotal som kallas Chang!

Hmmm.. Nu har Ging och Malee har blivit en byggblogg! 

5 kommentarer:

  1. Lycka till..det ser ut som det blir jätttefint..Nu kör vi dygnet om..men men..vi kanske får ihop så vi kan åka till Thailand..det är en bra morot..Glad Midsommar!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker den är väldigt snygg där, över sänggaveln!

    Är inte Chang "elefant" också?

    Glad midsommar där borta i Thailand.Har du någon matjesill?

    SvaraRadera
  3. Ankii, Det är bra att ni jobbar hejvilt, då har ni bra beläggning! Ni får säkert ihop till en vinter-vila i Thailand! Lycka till med campingen!

    Suss, den är snygg. Jag har haft den länge - bara väntat på att hitta det ställe den hör hemma. Det har jag nog gjort nu!

    Chang betyder även elefant om man uttalar det på annat sätt. Jag uttalar ofta fel och beställer reparatörer på krogen och kallar hantverkare för elefant...

    Näää, jag har ingen matjesill. Men det brukar jag inte äta speciellt mycket hemma heller. Jag kommer nog inte att fira nåt imorgon, fast en liten poolfest skulle kanske sitta fint (se nästa inlägg) ;-)

    Glad midsommar till er där hemma!

    SvaraRadera
  4. Inte gör det något om det blir en bygg-blogg för du brukar vara bra på sådana också.

    SvaraRadera
  5. Haha - ja jag har ju byggbloggat en del tidigare.

    SvaraRadera