måndag, april 28, 2008

Vad gör vi egentligen?!


Ja, det kan man undra. Bloggar gör jag tydligen inte - jag tar inte ens några bilder! Detta Thailands-typiska snäcksnöre är från min senaste öturné, det sitter närmare bestämt vid en massagebänk på Long Beach, Koh Lanta.

Det blir ofta så här när man kommer hem till Sverige. Det är en massa ditten och datten att ta hand så bloggandet får gå på sparlåga.

I år är det bland annat ett dator-uppdaterings-år. Dom som pysslat med sånt vet att det tar sin tid innan nya datorer beter sig som man vill. Det här gången trilskas det rejält - jag arbetar fortfarande på min gamla Mac och fixar lite pö om pö med den nya.


Vi har det väldigt trevligt här hemma, varken Ging eller jag saknar Thailand (förutom vovvarna då). Jag hoppas ni märkte att vi tog värmen med oss hit - det var väl snällt av oss va ;-)

5 kommentarer:

  1. Hej!
    Efter att ha stannat världen - för att planera vår semester som startar 2 juni - har vi kommit fram till att vi åker till Khao Lak. Där har vi aldrig varit.

    Jag hoppas att detta inte ställer till det för dig, du som fixat alla möjligheter för oss? Vi återkommer!

    I onsdags blev jag faster till en liten farangbaby! Min tvillingbror - i Hua Hin, du vet - och hans fru Thadaoo fick en Nickie, en tjej på 3520 gr.
    Hur kul som helst!
    Tänk att man kan bli faster hur tidigt o
    ch hur länge som helst! Jag startade banan som 9-åring och har ingen aning om när jag går i mål! Men kul är det - mormor o farmor till 8 och de två yngsta barnen i släkten är syskonbarn!

    Kram
    Rakel

    SvaraRadera
  2. Va kul! Grattis faster! Hälsa och gratulera brodern och Thadaoo från mig också.

    Är ni säker på att ni ska till Khao Lak i juni? Det är rätt stängt då! Khao Lak har väldigt låg lågsäsong och det är mycket som stänger. Hotell och sånt är ju öppet, men det kan vara väldigt väldigt lugnt... Om ni åker dit, åk till Nang Thong Beach som är störst bland de små orterna.

    Kram och lycka till!

    SvaraRadera
  3. Förresten, inte ställer era resplaner det till det för mig :-)

    SvaraRadera
  4. Tack för värmen, den behövde vi verkligen

    SvaraRadera
  5. Var så god "anonym". Det var så lite så :-)

    SvaraRadera