fredag, januari 05, 2007

Valpar på väg


Två svenskar kom körande när de hörde något som gnydde. Någon idiot hade lämpat ner dessa två sötnosar i en vägbrunn! Helena fiskade upp dom stackarna med hjälp av sin man Janne. Paret i stugan där dom hittades fick akutvårdnad. Men dom kan inte ta hand om valparna så länge - de åker hem till Frankrike snart. Helena och Janne åker inom några veckor så dom kan inte heller ta hand om dom.


Därför ringde dom mig
- och jag tror att vi blir med valpar om några dagar - dom är väldigt svåra att motstå. Då menar jag valparna, även om Helena och Janne också är söta :-) Ging kommer på söndag, då ska vi hämta valparna. Han lovar att fixa någon som tar hand om dom under sommaren om vi tar hem dom nu. Om vi känner att det inte funkar rent praktiskt ska vi ta dom till "hund-räddar-sällskapet" Soi Dog nära Phuket stad.

Det bästa vore om någon skulle stjäla dom framåt april, men när det skulle vara bra så händer det väl inte. Om hundstölder, läs här!

På den politiska arenan har inget omvälvande hänt. Militären stärker greppet, mer trupper flyttas till Bangkok. De varnar även för att fler våldsdåd kan komma att inträffa i Bangkok. Så råden är fortsatt desamma, undvik folksamlingar.

1 kommentar:

  1. Från: Rakel den 07/01/05 06:57
    Hej!
    Det ar sa skont att kunna hanvisa till din blogg, alltid up-to-date!
    Tack for ljuset, du har ett stort hjarta! For saval manniskor som valpar


    Från: Härensjö den 07/01/05 13:46
    Ahhh....jag längtar till havet! efter Mars är vi lediga en och en halv månad då måste det bli hav. Jag älskar verkligen äventyr norr upp i landet, men då och då behöver man en vit strand.

    Från: Kjell ( länk ) den 07/01/05 15:23
    *ryyys*

    SvaraRadera