söndag, juni 20, 2010

Billiga flyg till Thailand

6 000 kronor för direktflyg till Phuket, det är väl billigt! Hade det funnits liknande erbjudande åt andra hållet igår hade jag nog bokat. Jag blev svensk och sentimental av prinsessbröllopet! Satt framför datorn och tittade på SvT Play hela kvällen och halva natten. Det var så vackert, så sött och så kärleksfullt. Oj va’ gråtmild man blir av bröllop!


12 kommentarer:

  1. Håller med, satt också som klistrad hela eftermiddagen och kvällen...

    SvaraRadera
  2. Jag var på hundkurs hela e m med grannens stövare men som tur var gjorde repriserna att detta bröllop inte gick att missa. Dom hade en otrolig tur med vädret! Norröver var det mycket regn.

    Annika A

    SvaraRadera
  3. Det var makalöst och Daniels första offentliga tal till sin prinsessa gav mig rysningar. Kram S

    SvaraRadera
  4. Jag var på pysselträff, men tänka sig att det fanns en storbilds-tv i salen vi satt och hade bröllopet på hela tiden. Jag som innan sa att jag inte brydde mig satt och nästan grät till det. Ja, så kan det vara.. Det var underbart vackert.

    SvaraRadera
  5. Alla, ja vackert var det. Har kollat vidare idag då det blev rätt sent här fem timmar före...

    Imponerades precis som Susanna av Daniels tal!

    SvaraRadera
  6. Apropå att resa den motsatta vägen: Har du något tips på var man köper biljett t.o.r. till Sverige och med vilket bolag? Jag ska nämligen åka och hälsa på min mamma i oktober. Jag har förstått att det är bra mycket dyrare att åka med Thai till Sverige än motsatta vägen.

    SvaraRadera
  7. Mera bröllop åt folket, fest, kärlek , glädje, glamour det behöver vi alla. Sen att Daniel härstammar från våra trakter höjer patriotismen, gamla klasskompisar på prinsessbröllop, inte illa... Sköt om er, kram!

    SvaraRadera
  8. Hade egentligen inte planerat att titta speciellt mycket, på bröllopet alltså. Men man ville ju absolut se hur dom såg ut. Sedan var det kört, gick ju inte att slita sig från tv:n. Och ja, jag satt också och snyftade... Det var bara flaggviftandet som fattades!

    SvaraRadera
  9. Vi fastnade också, Monica och jag! Och oj, vad tårögd man blir, och vad det är fantastiskt att se ett brudpar som fullständigt strålar av lycka! Och vilket tal han höll, vår nye prins! Jag vill också ha en - prins alltså!

    SvaraRadera
  10. Jag hade gärna varit i Thailand under prinsessans bröllop!

    SvaraRadera
  11. Förresten - den 9 februari kostar en flygstol i 4 veckor nästan 10000kronor med Fritidsresor. Så det blir inte Fritidsresor.........

    SvaraRadera
  12. Ojdå, har missat att svara!

    Christer, svar nej, vet inte. Kolla på någon av våra eminenta resebyråer i byn.

    Åsa, ja glamour åt folket! Klart en prinsessa blir strålande lycklig när hon hittar en hälsing ;-)

    Hannele, samma här!

    Marie-Anne, ja, en sån prins vore inte illa. Du får hålla ögonen öppna i år ;-) Asch då, det var dyrt med fritids.

    Budget, :-)

    SvaraRadera