torsdag, augusti 13, 2009

Välsignade av bok-munk


Det här är våra munkar från husvälsignelsen 8 juli i år. Jag blev jätteglad när jag såg vilka som kom. Han till vänster välsignade Malee Garden också. Han är dessutom med på bild i nya upplagan av Resa i Thailand! Han fnittrade förtjust när Ging visade bilden på honom i boken. 

6 kommentarer:

  1. Synd att vi inte har samma tro och tilltro i Sverige. Det är ju intressant med ritualer, tycker jag som är en Rebeckasyster. (Inom Oddfellow) Traditioner och ritualer har ett värde, enligt mig.

    SvaraRadera
  2. Rakel, du har säkert rätt. Det är upplyftande när man lyssnar på munkars mässande.

    Men visst har väl vi en massa ritualer för oss också, med alla våra helger. Även om vi inte håller på och springer till tempel/kyrkor så ofta kanske.

    SvaraRadera
  3. Så favorit i repris,kul att han uppskattade att se sig själv i boken!:)

    Så även munkarna använder sig av 8;an? Här på Filipp. börjar man alltid ett bygge en dag med en 8;a i kalendern som dag 8, 18 eller 28.

    SvaraRadera
  4. Katta, det var roligt. Här är det oftare 3 eller 9 men vi ville ha den åttonde eftersom det är vår brölopsdag. Då är vi lyckosamma i Filippinerna då ;-)

    SvaraRadera
  5. Hi,hi,hi, deras klädfärg påminner mig osökt om två unga flickor som en gång klätt sig i denna glada färg inför en utekväll. Tyvärr så renderade det mest med frågor om det arbetades på Televerket, ej avsedd effekt. Ha en trevlig helg, kram!

    SvaraRadera
  6. Haha - Åsa - jag tänkte faktiskt precis på samma snygga brudar när jag tittade på mina munkbilder!!!

    Jag önskar att munkarna jobbade på televerket... så linan kunde dras in i nya huset nån gång. Jag väntar fortfarande!

    Kram o trevlig helg till er med!

    SvaraRadera