söndag, april 05, 2009

Sjukt!


Jag har tidigare berättat att Ging haft feber för länge och för mycket. Han har bara blivit klenare och klenare och jag har sett hur han rasat i vikt. Igår fick jag äntligen honom att åka tillbaka till sjukhuset.

Läkaren sa direkt: vi lägger in dig - detta är inte normalt. Men eftersom Ging är Ging ville han inte lämna bandet i sticket en lördagskväll, så han spelade igår och idag har vi varit in och checkat in honom. Röntgen visar att han "har bakteria i lungorna" - det kan vara flera olika sjukdomar eller virus. Han ligger nu med dropp och får antibiotika intravenöst på rum 2419.

Jag har varit rätt orolig, men är mindre orolig nu. Dom vet vad dom gör på Phuket International Hospital. Vi får se vad läkaren säger när han går ronden, om dom vet exakt vad som är fel och hur länge han måste vara inlagd. Håll tummarna för att det är något lättbotat!

12 kommentarer:

  1. HEJ PÅ ER!
    Klart jag håller tummarna.
    Hoppas han kryar på sig snabbt.
    Han är ju mager som han är.
    Ha det bra och ta väl hand om er.
    Doktor Helena ;-)

    SvaraRadera
  2. Hej..vi hjäper till att hålla tummarna..så han snart kan vara tillbaka till trummorna..Krya på hälsningar från Anki å Torsten

    SvaraRadera
  3. Jag håller tummarna att han kryar på sig snabbt. Hälsa honom så gott och säg åt honom att bli frisk (och då måste man lyda doktorns råd och vila)

    SvaraRadera
  4. Vi håller tummarna så det knakar att han snart är pigg och frisk igen. Hoppas han tar sig tid att vila lite nu.
    Våra varmaste hälsningar till er båda.
    Kramar från Brita o Anders

    SvaraRadera
  5. Jag håller tummarna för dig och Ging.. tråkigt när sånt händer.

    SvaraRadera
  6. Oj, hoppas han kryar på sig snabbt.
    Har legat på samma sjukhus med lillkillen, förra året. Han fick också dropp. Trots lillens åkomma har jag goda minnen från sjukhuset. Kände mig väldigt trygg där.

    SvaraRadera
  7. Hälsa från oss me´!
    Skönt att han är på sjukhuset, hos proffsen.

    Kramar till er bägge!

    SvaraRadera
  8. Kram på er båda!

    SvaraRadera
  9. Jag håller även stortårna...

    SvaraRadera
  10. Hoppas gubben din blir frist fort. Han verkar ha svårt att sitta still, men vila behövs ju för att bli frisk.

    SvaraRadera
  11. Hälsa Ging och hoppas han kryar på sig inom en snar framtid, fast jag förstår om det är svårt att vila. Ta hand om er bägge två, kram.

    SvaraRadera
  12. Ging tackar alla - jag med! Men ni som tror att han är dålig på att vila, hihihohohohaha! Han är världsmästare på att vila, men inte när han har trumjobb...

    Sjukhuset är fantastiskt, man känner sig lugn med dessa proffs. Läkaren tror att det handlar om en misskött förkylning som utvecklats till lunginflammation.

    Kram till er alla från frisk Malee och klen Ging!

    SvaraRadera