måndag, april 06, 2009

Rött och gult laddar inför 8 april


Onsdag åttonde april har de röda sagt att de kommer att störta regeringen genom demonstrationer för att få
tillbaka demokrati till landet. Eftersom de gula också anser att de försvarar demokratin har de sagt att de också ska demonstrera. Med andra ord, Bangkok kommer att vara stökigt på onsdag!

Premiärminister Abhist har talat på TV ikväll och varnat alla att regeringen och polisen ska se till att lagarna följs och att det inte urartar till inbördeskrig. Vad det betyder egentligen vet vi inte - hittills har ju polisen mest stått och tittat på medan de olikfärgade lägren protesterat.


De röda kommer från när och fjärran, organisatörernas mål är att 300 000 rödklädda ska fylla gatorna. Tillåt mig tvivla, men de blir nog tillräckligt många för att störa både ditt och datt. Ikväll har röda och gula nästan drabbat samman i Nakhon Si Thammarat. Jag bävar inför onsdagen - det kommer nog bli rätt dramatiskt. Eller som min käre, dropp-uppkopplade make säger; Action movie Thailand!

Ging ser lite piggare ut även om han fortfarande är klen. Han har förmodligen lunginflammation. Han tackar alla som tänker på honom och skickar hälsningar till honom. Han borde ligga och tacka mig konstant, jag tänker rätt mycket på kärestan på sjukhuset! I Thailand hälsar man på när man kan. Dom är otroligt duktiga på att hälsa på sjuka människor - hans band dök upp med lite stekt ris vid tretiden på natten!

5 kommentarer:

  1. Krya på dig-kram till Ging och även en kram till dig Male! Hoppas han blir frisk snart!

    SvaraRadera
  2. Massor av krya-på-dig-hälsningar till Ging och tröstehälsningar till dig och hundarna, som måste vara hemma utan honom.
    Brita

    SvaraRadera
  3. Krya på dig Ging hoppas du blir frisk snart. / Erika & Peder

    SvaraRadera
  4. Aja, baja, inte var sjuk mer nu...

    SvaraRadera
  5. Ging tackar från sjukbädden. Nu verkar dom veta vilken baterie det handlar om, så nu vet som vilka mediciner han ska äta för att bli frisk. Det är många piller!

    Kram till er alla från oss båda!

    SvaraRadera