torsdag, januari 22, 2009

Oh vilket party - igen!


Igår körde vi en klassiker i festsammanhang. Jag, min thaibroder A, hans fru Daa, Ben, en kompis från Tyskland med flickvän plus Suss Neveliusoch hennes kompis Helena åt och drack på Grand Restaurant i Kata centrum.

Vi hade inte varit dit på ett år, så vi var efterlängtade. Förr i tiden hängde A och jag där var och v
arannan dag - så personal och ägare jublade när vi kom. Mest jublade hovmästaren och primadonnan Shai. Malee - Malee - Maleeeeee vrålade han och kastade sig runt halsen på mig. Sen blev det sanuk (roligt på thai). Shai blandade Irish coffee, dansandes och sjungades till taktfast klappande av oss. Han eldade whisky, snurrade runt, viftade med boan och kastade gräddflaskor som den showman han är.

Snart hade andra i personalen anslutit sig till vår fest och spontandans uppstod till thailändska poplåtar. En gång stannade Shai upp. Två gäster ville äta, det tyckte Shai var bra onödigt nu när det var så kul: Solly, closed! Ropade han och dansade vidare!

Oj va skoj vi hade. Och det var bara förfesten - Sen drog hela gänget till Robert Pub och där var det också jättekul, så vi stannade länge! En del längre än andra... Undrar om man kan betitla sig partyproffs snart!?

Suss bloggar om kvällen här!

7 kommentarer:

  1. Jag ommer sent att glömma den här kvällen! Det var längesedan jag hade så sanuk minsann. Det var chock dee kaa säkert hundra gånger :oD

    SvaraRadera
  2. Det ser verkligen ut som ett härligt party!
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Nice ;-)

    Jo en fråga, vi letar som sagt hus/lgh i Phuket, har du några bra tips på seriösa säljare/byggare. Något/någr du kan rek? Maila gärna offblogg på smillalilla35@hotmail.com

    Har hittat ett i KhaoLak, säljs tydligen av en privatperson men fler alternativ vore trevliga och ett pris runt max 450.000kr.

    Om du vill och hinner maila gärna om du har bra tips!

    Kram SmillaStina

    SvaraRadera
  4. Suss, Ja chock dee igen och igen Suss! Nu har Ging gett sig av för andra kvällen spelning, jag orkar inte ikväll ;-)

    Brita, jajamensan det kan man kalla det!

    Smilla, nej har inga förslag tyvärr.

    SvaraRadera
  5. Kära Malee
    Du byger inte bara korsord minsann!
    Du är också medlem av "standard komissionen"
    Du har satt en ny standard på
    "POWER NAP" (13hour)nu även på "SANUK" (JOY) se blogg!

    SvaraRadera
  6. Hej vilken fin blogg du har, låter som om ni hade en bra kväll.

    Jag bor själv i Asien, Singapore och trivs bra här med:- Vi var i Phuket för 1 år sedan

    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  7. Party, party, här hemma är det lugnare. Idag är det lite grinigt och skall tydligen vara hela helgen så vi får väl gå ner i vår källare. Ha det bra, kram!

    SvaraRadera