söndag, juni 29, 2008

Björnen sover

När man får fint besök måste man turista! Turisttrion drog till Skansen med besökande Åsa i spetsen, för trots att hon bor i Bollnäs känner hon till Skansen betydligt bättre än oss. Vi kollade in glasblåsare, beundrade gamla hus och tittade på konstiga mekaniska maskiner. Åsa skruvade utan att muttra och Ging försökte bygga ett lok i en data, men datorn gav bara instruktioner på svenska så det blev inte mycket med det loket!

Tydligen var alla djur utmattade efter Allsång på Skansen som gick av stapeln kvällen innan... det var inte bara björnen som sov - älgarna, bisonoxarna, påfåglarna och sköldpaddorna sov också! Vi var fulla av förståelse, vi hade också haft fest kvällen innan! Åsa lyckades i alla fall hitta en ekorre som var på alerten och när vi gick vidare till Djurgårscaféet så fanns det fåglar som var överpigga, måsarna var alldeles galna och vi kände oss stundom förflyttade till Hitchcocks "Fåglarna"!

Stor tack till Åsa för besöket, och extra tack för bilderna. Hon hade nämligen hjärnan påslagen när vi gick till Skansen och tog med sig kameran! Hälsa på Åsa på hennes blogg Hästbiten och travtokig. Ni kan nog gissa vad bloggen handlar om för det mesta, men just skriver hon också om Skansen och Stockholm...

1 kommentar:

  1. Same, same, but different. Två själar, samma tanke. Tänk på två veckor i Thailand =)Ha en bra dag, kram =)

    SvaraRadera