lördag, november 10, 2007

Trevligare vatten

Betydligt mysigare än köks-duschen (se förra inlägget) är dammen som Ging fixade till igår. Det är väldigt avstressande att sitta på altanen och höra vattnet porla. Nu hör vi tyvärr vatten som porlar lite väl mycket, det regnar fortfarande därute. Men i vattnet som kommer från ovan simmar inga söta fiskar - det gör det i dammen.

Fiskarna är lite blyga och håller sig mest under växterna. Fast det kanske inte är blyghet utan överlevnadsinstinkt? Hunden Mommem tycker nämligen att det är en mycket bra och rejäl vattenskål han fått!

4 kommentarer:

  1. Va roligt att ni fått en ny hund, eller hur det nu gick till. Fontänen ser underbar ut, vill sitta brevid den och yoga:) Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  2. Ja man kan ju undra hur det går till med oss och hundar. Skojigt att nämner det i fontän-inlägget.. hunden hamnade i onåd när vi kom hem igår- Han låg och tuggade på nåt gott han hittat - i vår lilla fiskdamm!

    Ging blev mäkta upprörd att hans hund år upp hans firre.... men nu är dom sams igen :-)

    SvaraRadera
  3. Ååh vilken söt liten fontän en sådan skulle jag vilja ha i min damm. Jag kan behöva något avstressande nu när jag sitter här och väntar på en ev. otursdag, förutspådd av dig :-D

    SvaraRadera
  4. Lena, du lätt fixa en avstressar-fontän själv. Små pumpar finns för 2-300 baht. Och det kan du behöva, hehehehe... fast du kanske redan haft dina oturdagar tidigare?

    Just nu flyter allt som det ska, peppar, peppar, ta i trä!

    SvaraRadera