måndag, mars 19, 2007

Kalas är vår melodi

Oh va’ oseriösa vi är nu - och vad kul vi har! Jag, Ging och A åkte till Had Rawai för en stilla middag. Men nya och gamla kompisar tittade förbi och snart var det ett regelrätt kalas.

Till vänster sitter Mister Pan, en lokal festarrangör som under lång tid försökt fått Ging att spela på hans tillställningar. Han hade med sig två unga killar, båda gitarrister. Lockiga Game spelar blues och Hendrix-stil och långhårige Jod spelar mer Dylan-stil
. Efter middagen for vi alla till Kata och Mr Pans pub. Grabbarna blev så till sig att dom inte visste vilken fot dom skulle stå på. Dom har vuxit upp med affischer på Ging på väggarna och nu kanske dom skulle få jamma med honom!

Jod och Game började spela och det tog inte många låtar förrän käre maken satt bakom trummorna. Trots att det bara var två gitarrer och trummor lät dom som ett helt band, förvånansvärt bra. Game med elgitarren är bara 21 år, men han är redan otroligt bra - dessutom är han begåvad med scenkarisma! Där tror jag vi har en blivande stjärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar