tisdag, januari 09, 2007

Vila och papper


Vår nyårsafton som inföll den 7 januari - vi sköt upp det på grund av att Ging alltid jobbar helger - spenderades på restaurangen uppe vid Promthep Cape.

Vi hade väldigt trevligt, men d
et var inte världens piggaste firare som var ute. Jag arbetar mycket nu och bygget tar mycket tid, och Ging har jobbat mer än tre veckor i sträck utan ledig dag.

Sen gick helgen i måstens tecken. Ging är hemma så sällan att göromål läggs på hög. Bland annat finns ingen vettig verkstad i Khao Lak och Jack (vår jeep) har en tendens att hetsa upp sig. Bilen kokar lätt och vi får fylla på vatten hela tiden. Problemet löstes inte, garaget inte hade de reservdelar som behövdes. Bygget kräver också lite pappersexicis. Ging var och stämplade in vårt bygglov, det får inte jag göra. Det var inga problem, men tidsödande. Ging var tvungen att signera varje sida i "byggboken", den är över 30 sidor - och finns i två exemplar - båda böckerna skulle signeras på varje sida.


Sen var vi ute och letade valparna, i fyra timmar både söndag och måndag for vi runt. Helena som hittade valparna är förtvivlad - dom har också varit runt och letat i minst lika många timmar. Men valparna är borta. Vi får hoppas att någon godhjärtad person adopterat dom.

På bilden ses Promthep Cape från höjden på vägen från Nai Harn, stranden är Janui Beach.

1 kommentar:

  1. Från: Rose-Marie den 07/01/10 11:41
    Vilken utsikt! vad härligt.
    Här i Hälsingland stormar det för fullt. Man får vara glad så länge man inte tillhör de 50 tusen som i dag är utan ström.

    Från: Malee den 07/01/10 12:18
    Ja vädret är knäppt, det är bara att konstatera. Lycka till med strömförsörjningen.

    Från: Suss nevelius ( länk ) den 07/01/13 18:24
    Och lamporna på udden är de palmformade lyktorna vid restaurangen, eller hur?

    Ha det gott Malee!

    Från: Malee den 07/01/13 18:32
    Yes - du har så rätt så! Det är inte långt därifrån dina munkar stod

    SvaraRadera