torsdag, mars 03, 2011

Glittrande glad shoppare

 Åkte till Promthep för att shoppa lite. Planen var att skaffa lite diskreta basplagg, svart och vitt ni vet. Jag misslyckades å det grövsta! Inte med att shoppa, det lyckades jag väldigt bra med - moppen blev överfull.


Men inte blev det några enfärgade, lättmatchade plagg inhandlade. Jag kom, precis som vanligt, hem med kassar fulla av glittrande färgstarka kläder. Allt till en löjligt låg kostnad. Glad är jag och svarta toppar finns i överflöd hemma i Sverige. Jag får köpa sånt där eller fortsätta glittra som en julgran även i Svedala!


10 kommentarer:

  1. Du måste vara min själsliga syster! Jag ääälskar glitter och starka färger. Keep up the good shopping... ;-)

    SvaraRadera
  2. Snyggt! Och snart får jag se dom i verkligheten:) Kanske är någon för stor.....

    SvaraRadera
  3. Underbart! Jag MÅSTE åka dit!

    SvaraRadera
  4. Glittra på, det behöver vi diskreta nordbor. Jag längtar, kram!

    SvaraRadera
  5. Malee...handla på du bara. hör av dig om du behöver galgar att Hänga På!!!
    Jättesnygga tunikor båda två förresten.

    SvaraRadera
  6. URSNYGGA! Men ta något utan paljetter på flygresan hit så du kommer genom "bågen" med kläderna på... hi hiii... Phromthep har för övrigt blivit ett favvoställe att shoppa på för mig också numera. Hittade en sån fin tunika sist så jag åkte tillbaka dagen efter och köpte 4 till i olika färger och mönster. Smidigt ska det vara! :-)

    SvaraRadera
  7. Snyggt Maleé..du hittade så många snygga..det är verkligen ett favvoställe att shoppa på..snart är de sommar..så kan vi glittra tillsammans..Kram Anki

    SvaraRadera
  8. Men dessa såg ju supersnygga ut och glittra på du ;-)

    SvaraRadera
  9. Visst är det kul att hitta något man gillar, och härligt att du inte köpte vad du tänkt, dvs bara svart och vitt. Du gör helt rätt att satsa på fina vackra färger som passar bra till brunbränd hud! Det där plaggen kan du vara supernöjd med!

    SvaraRadera
  10. Nää, skitblogger! Nu åt den upp mitt långa kommentarsvar... orkar inte skriva om dom. Sammandrag av det som försvann: galgar fina, glitter kul och hej svejs! :D

    SvaraRadera