fredag, maj 21, 2010

Thailand reas ut

Den som funderar på en Thailandsresa under sommaren kan fynda nu. På grund av oroligheterna i Bangkok har bokningarna rasat och det finns många väldigt bra specialerbjudanden.


Skynda fynda - sommartid i Thailand är otroligt skönt! Och Thailand är fantastiskt på många sätt och vis. När läget gick från kaos till lugn, blev det tvärlugnt på en gång. Om lugnet håller i sig vet vi inte. Men även när dom bråkar i Bangkok är det fullständigt rofyllt i Krabi, på Phuket, i Hua Hin och på andra turistorter.


13 kommentarer:

  1. Men hur ser läget ut just nu då? Gick allt bara över? Vågar man åka till cha am utanför Hua Hin nu? Vi skulle åka den 15 juni...

    SvaraRadera
  2. Lina, bra du skrev. Nu gick jag in o förtydligade i bloggen. Svar ja - från kaos till frid på två sekunder blankt.

    Vågar inte garantera att det inte blossar upp igen men om det händer så händer det inte på ett bra tag. Nu måste alla slicka såren och försöka gå vidare med livet.

    SvaraRadera
  3. Hej

    Tack för din rapportering i kaoset. Vi ska åka vid midsommar och vår planering var att börja i Chiang Mai och sedan dra oss ner till Koh Samui. Har du någon uppfattning om hur det är i Chian Mai? Vi sparar Malee Garden till vintern, hoppas vi kan boka hos er. Majas blogg har också inspirerat för resa till Phuket.
    Tack för alla inlägg
    Susanne

    SvaraRadera
  4. Hej Susanna. Japp - jag har koll ;-) Så här skrev "Norrbaggen" i Chiang Mai (svenske Michael) igår: "Jag kan glädja dig med att allt är tillbaka till normalt i Chiang Mai. Jag har åkt runt stan i flera timmar och det finns inga spår kvar av varken vandalism eller rödskjortor."

    Hoppas också ni kan boka hos oss, vi gillar bokningar, haha!

    SvaraRadera
  5. Ooops - Susanne heter du ser jag. Är så van vid Susanna från Bangkok att jag snurrade till det.

    SvaraRadera
  6. Vad skönt att läsa din blogg! Vi åker till krabi den 27 maj och stannar i tre veckor. Hoppas hoppas att lugnet håller i sig! Ha en underbar helg!

    SvaraRadera
  7. Milla, i Krabi är det lugnt jämt ;-) Ha en jätteskön semester.

    SvaraRadera
  8. Vi får leva på hoppet!
    Labero har sex vita fredsduvor jag ber honom skicka två till Bangkok och en till Malee Garden så lugnet håller i sig.(se kommentar i förra inlägget)
    Jag håller med, att Thailandet är fantastiskt under hela året, vi skall pröva slutet av Monsun perioden i år.
    Har bokat redan i augusti vi har ett års visa och hinner då åka in två gånger på samma gång?? Ja du förstår! Men som du vet har vi eget boende, jag rekommenderar Malee Garden så fort jag kommer åt.

    SvaraRadera
  9. Pelle; En gång är ingen gång så bra ni kommer en extra gång! Bra att du gör PR för oss, det tackar vi för!

    SvaraRadera
  10. Ordet "lugnt" känns som världens vackraste just nu!
    Hoppas att folk nappar på lockpriserna, kan behövas minst sagt. Trevlig fredag kväll!

    SvaraRadera
  11. Älskar LUGN :-) Fredagskvällen var trevlig, det blir nog lördagskvällen också. Trevlig helg till er med.

    SvaraRadera
  12. Det har även blivit billigare med flygbiljetter på grund av askmolnet. Mer om det här: http://budgetresande.se/flygbiljetter-upp-till-40-billigare/

    SvaraRadera
  13. Det borde va billigt, det verkar närmast vara lotteri-flygbiljetter numer ;-) Attans askmoln!

    SvaraRadera