torsdag, juni 25, 2009

Att flytta kräver hundgöra


Hej, jag heter Jack. Jag och min bror Mike har just flyttat till ett nytt grannskap. Det är tufft att flytta, man måste visa sina nya grannar vem som bestämmer. Igår visade jag och Mike grannhundarna vilka som är kungar!

Husse blev lite orolig och han klagade på att vi inte kom när han ropade. Men va tror han - vi var mitt uppe i en kamp med flera stora grannhundar! Sen trodde han visst att jag var halvdöende också, bara för att jag blödde lite. Okej då, jag blödde massor. Men det var bara ett litet sår... okej då, två eller tre kanske det var. Men vi har ju plåster och nu har jag blivit öronmärkt utan att åka till veterinären! Dessutom tycker jag att rödprickiga väggar och golv är snyggt!

Bäst av allt - Mike och jag satte skräck i dom andra hundarna. Åtminstone skrämde vi deras ägare en smula, hehehe! Voff på er - ha en trevlig och slagsmålsbefriad helg!

4 kommentarer:

  1. cotton-johanna (fast egentligen Emmy)26 juni 2009 kl. 00:03

    Visst kan föräldrar (d.v.s. "typ" hussar och mattor) kännas jobbiga, men de säger att de gör det för att de bryr sig om oss. Fast ibland måste man ju liksom prioritera annat än att lyssna på dem och vara dem tillags. You give some and you take some - hälsar din vän Emmy

    SvaraRadera
  2. Precis så är det Emmy! Voff hälsar din kompis Jack!

    SvaraRadera
  3. Djurens värld är delad, de lever bara till en del i samma värld som oss, dom har ju även sin "djurvärld" att ta hänsyn till. Det är ibland svårt för oss att förstå. Tur det fick en lycklig avslutning! Skönt att ni mår bättre, ha en trevlig helg, kram.

    SvaraRadera
  4. Ja djurens värld är iaf ör mig oftast en gåta ;-) Ha en trevlig helg du också Åsa!

    SvaraRadera