torsdag, december 11, 2008

Jack har ordet


Igår när matte var ute kom mina tvåbenta vänner på besök. Jag blev jätteglad - om dom inte funnits har nog inte jag funnits heller. Jag var så liten (kolla här) när dom hittade mig att jag knappt kommer ihåg det, men matte säger att jag hade övergivits i en grushög! Hmm - kanske därför jag gillar att gräva i grus så mycket?!

Dom två
snälla tvåbenta hade med sig en massa goda saker och roliga leksaker. Brorsan Mike är rätt trist, han fattar inte hur kul det är att bita i bollar. Tur för mig, för jag gjorde slut på den ena redan samma dag!

Jag blev så inspirerad så jag tuggade vidare i går kväll. Jag förstår inte varför matte och husse såg så sura ut i morse. Jag hann bara sätta i mig omslagen och lådorna till en dvd-film och en cd-skiva. Och bara en bok om trädgårdsdesign och en anteckningsbok med en massa noter i.
Fast okej, det kanske var lite svårsmält, så jag kräktes lite också...

Matte säger att mina räddande änglar heter Helena och Janne. Så jättetack till er! Sen säger matte att det kommer en till tvåbent favorit och hälsar på snart. Jag väntar på dig Emmy! Voff hälsar jag som är Jack!

Varför jag har tagit över bloggen? Tyckte det var lika bra, matte är så himlans mallig att det inte går att prata med henne. Kolla här!

13 kommentarer:

  1. Det var inte illa, matte har anledning att vara mallig tycker jag :-)

    SvaraRadera
  2. Tur att Jack inte satte i sig datorn när han bloggade!

    SvaraRadera
  3. Hej Jack,
    Jag kommer snart och leker med dig. Då blir det full fart. Kanske har jag med mig något till dig också. Något som du får bita hur mycket du vill på (men som kanske inte piper så mycket).
    Hej då från Emmy

    SvaraRadera
  4. Hoppas Jack inte blir "sotis" men jag tycker Mike är sötare, och vänligare jag fick lift med honom när han skulle till veterinären fast han blev åksjuk så ställde han upp, "Thanks for the ride" Mike Vov,vof från farbror Pelle

    SvaraRadera
  5. Hoppsan vilken tangent tryckte jag på nu, avslöjar tangenten?

    SvaraRadera
  6. Jag tycker Jack är sötast! Fast egentligen är dom båda sötast, om det går?

    Fantastisk recension och jag håller med. Boken är otroligt bra och upplysande.

    SvaraRadera
  7. Jag har bara läst förra boken, är det någon större skillnad? Vad jag fattat är det samma bok som är omarbetad?

    mvh samma som förra kommentaren

    SvaraRadera
  8. Nu har jag tagit tillbaka datorn, nu sover Jack. Det är jobbigt att äta upp huset ;-)

    Lena C: Yes ;-)

    Långrygg, ja det var tur! Fast jag känner Jack så det finns inga kablar han kan komma åt!

    Pelle med avslöjartangenten: Mike hälsar att han ska försöka låta bli att kräkas nästa gång...

    Emmy, låter bra säger Jack!

    Anonym gånger två; Tack. Jack tackar också! Nya boken är en reviderad upplaga. Det är rätt mycket ändrat och mycket tillagt. Men i grund är det samma "Resa i Thailand"

    SvaraRadera
  9. Vad roligt att du fått så fina recensioner. Jag har inte sett boken tyvärr eftersom den inte finns här nere men jag blir mer och mer nyfiken. Faktum är att jag har enbart sett positiva utlåtanden och det kan bara betyda en sak, boken är riktigt bra!
    Grattis igen Malee.

    SvaraRadera
  10. Kamala Lena: jag har fortfarnnde inte sett boken! Lådan kanske finns i min postbox nu men vår bil jar lagt av... Oh my buddha! Men nu har vi hyrt en akut-bil!

    Kram uppåt till er på ön!

    SvaraRadera
  11. Ha ha våran bil står också på verkstan. Jag skulle vara bussig och köra hem några kunder men bilen var inte lika gästvänlig! Med thaitime inräknat kanske jag kan köra igen om en vecka.

    Kram till er sydlänningar

    SvaraRadera
  12. Kommer faktiskt ihåg när din matte & husse fick hem dig hur glada de var, sötnosen då :-)
    Kram på dig Jacken

    SvaraRadera
  13. Lena, bilar ska bara gå - inte gå sönder :-( Tyvärr är det inte thaitime som spökar när det gäller vår, hela motorn måste ur!

    Från Jack:
    Carina, husse o matte är rätt glada nu också, det är inte så ofta dom ser så där sura ut. Senaste gången innan var det matte som hojtande nåt om en sko - den var god, och jättekul att tugga på! Voff!

    SvaraRadera