torsdag, juli 19, 2007

Kalasbra lokal

Vi har, som jag berättade i ett tidigare inlägg, haft fest för min syster Rose-Marie som uppnått den aktningsvärda åldern av 50 år! Det är väldigt va’ gamla alla andra blir... Bjuder på en bild från festen, om ni tittar noga ser ni en rörd syster som torkar bort en tår ur ögonvrån. Inte att undra på - det sjöngs hyllningsvisor och hölls tal kvällen lång.

Tänk vilken tur vi har - familjen har en alldeles egen partyloge! Jönses Loge var under många år känt som Norrlands Nalen. Det har varit dans varje sommar två-tre gånger i veckan sedan slutet på 50-talet till början på 80-talet. Det kanske inte är så konstigt att jag inte är sååå förtjust i dansmusik. Danslogen ligger bara 25 meter från bostadshuset, så man kunde inte undgå "Gråt inga tårar" och dragspelslåtar så länge man bodde hemma!

5 kommentarer:

  1. Vilken underbar lokal att ha fester i, älskar såna logar,
    bäddar för rikig partystämning!
    Kramkram Carina

    SvaraRadera
  2. Apropå dansbandsmusik, så skulle jag lyssna på web-radion en kväll. Hamnade rakt in i ett dansbandsprogram med live-musik. Suck!!! Jag hade glömt vad jag tycker det är vedervärdigt. Det värsta är att jag tycker det är jättekul att dansa till det. Hamnade på gammeldans en kväll på en camping här och det var samma sak där. Kul och dansa men ingen höjdarmusik ;)
    Vi ses snart!!

    SvaraRadera
  3. Logar är toppen, dansbandsmusik inte lika toppen ;-) Jag vill inte ens dansa till det!

    Ja Eva, hoppas vi ses snart!

    SvaraRadera
  4. Ja vilken fest det blev!
    Jag får passa på att tacka alla
    som gjorde festen tillen riktig
    höjdare.
    Tusen tack att ni finns.
    Rose-Marie

    SvaraRadera