söndag, november 06, 2011

A Restaurant

"Suprise" utropade Ging på fredags eftermiddagen. "A öppnar restaurang vid sitt hus ikväll så vi är bjudna på invigning!" Ingenting förvånar mig vad gäller thaibroder A. Tror inte det finns det någon mer energisk thai än A. Möjligen hans fru Daa då.

Nu har dom bil- och moppeuthyrning, ett tvätteri och en restaurang. Förutom allt annat, dom hjälper nämligen alla möjliga med allt möjligt, även oss. Är det något man behöver kan man ge sig den på att A vet var det går att hitta, eller hur man gör. Vi tog med gästerna Eva & Jerry och gjorde oss en helkväll! Daa poserar stolt och snällt i sin hemma-restaurang med Ging och Malee Gardens gäster.


Skylt utanför huset. Det finns nog en som det står "A restaurant" på nu också. Namnet bestämdes nämligen inte förrän dagen efter invigningen. Dom finns alldeles efter Mammas och Pappas, 10 meter in från vägen.

Riktigt trevligt lokal har dom fått till. Ett par bord som dom fått av mig en gång i tiden har dom kopierat och gjort fler av. Så nu är dom restaurangmöbelemang.

Ett stycke stolt restaurangägare serverar Ging en pepparstek. Den måsta varit väldigt bra, Ging var dit och åt en till igår kväll! Det förvånar inte, A har jobbat med mat nästan hela sitt liv.

Det var dessutom en ovanligt bra trubadur, som på bilden får hjälp av A’s lillebror M (dom har korta smeknamn i den familjen)

16 kommentarer:

  1. Känns som om att jag kommer att göra en kulinarisk resa!!! A--Daa, ytterligare ett ställe att stilla hungern på. Vilken hunger? Om man äter hela tiden!!

    SvaraRadera
  2. Men vad kul! Hoppas att det går bra! Jag vet i alla fall en som ska dit och proväta i mars....

    SvaraRadera
  3. Åh så kul...där måste vi göra ett besök när vi kommer. Bara drygt tre månader kvar...tiden går fort!
    Kramizar

    SvaraRadera
  4. Welcome! Hälsar broder A.

    Marie-Anne & Monica: tiden går jättefort, snart är ni här!

    Michael, ska inte du ta en tripp till Phuket nåt tag? Vore skoj att ses i verkligheten.

    Doris, ju mer man äter ju mer vill man ha... åtminstone jag :D

    SvaraRadera
  5. Det förvånar mig inte!
    Thai-folk är driftiga!
    Det förvånar mig inte!
    Ging testar steken två gånger!

    Så där är det, om hustrun gör något gott brukar jag testa smaken till tills hon säger till på skarpen, det där skall räcka till.....
    Pelle-Testing

    SvaraRadera
  6. Jag är också testförare på maten. Bra med begåvade äkta hälfter och låtsas-bröder, vi fick testa lite extra hos A igår också :D

    SvaraRadera
  7. Det lar sakert bli en tripp sa smaningom, vem vet kanske fram April eller nagot. Det ar ju en ganska lang trip! :) Skulle vara jatteroligt ses i verkligheten. Det har ju varit nagra ars bloggande... nu har jag antligen tagit tag i det igen. Gjorde ett uppehall i 1 ar... men nu tillbaka. :)
    Hoppas ni far harligt fint vader framover, har i Korat ar det saaa skont just nu. Svala kvallar och inte allt for varmt pa dagen.
    ha det gott

    SvaraRadera
  8. Kul att se Kungsörare som gäster!

    SvaraRadera
  9. Vi är här i april Micke!

    Susanne, känner du våra gäster?!

    SvaraRadera
  10. Hälsa till A. VAd mysigt ni har det.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  11. Hälsning framförd fr helena. Han hälsar tillbaka. Hamnade händelsevis hos A ikväll också :D

    SvaraRadera
  12. En genial man :D Alla hans företag har lika geniala namn...

    SvaraRadera
  13. Ser verkligen fram emot att komma ner till er nästa vecka, er lilla by verkar ju vara full av härliga butiker och restauranger...
    =)

    SvaraRadera
  14. Roligt att ni kommer, ska bli kul att träffas! Jag tror ni kommer gilla vår lilla by :D

    SvaraRadera